loader

Hlavní

Léčba

Glukometr Akku-Chek Performa, rozdělujete výsledek o 12%?

Akku-Chek Mobile je inovativní zařízení, které je jediným ze všech podobných zařízení na světě, které dokáží měřit hladinu cukru v krvi člověka bez použití testovací roviny.

Jedná se o pohodlný a kompaktní glukometr od německého výrobce Roche Diabetes Käa GmbH, který po mnoho let vyrábí nástroje pro výzkum diabetu mellitus, které jsou vysoce kvalitní a spolehlivé.

Zařízení má moderní design, ergonomické tělo a nízkou hmotnost. Proto jej můžete snadno nosit s vámi v kabelce. Může být použita jak pro dospělé, tak pro děti. Glukometr Akku-Chek Mobile je vhodný také pro seniory a zrakově postižené, protože má kontrastní obrazovku a velké a jasné symboly.

Přístroj umožňuje každodenní strávení měřeného cukru v krvi, pomáhá diabetikům monitorovat své zdraví a monitorovat údaje o glukose v těle.

Přístroj na měření krevního cukru může pacientům, kteří nemají rádi používat testovací proužky, a pokaždé provádět kódování. Sada obsahuje padesát testovacích polí neobvyklého tvaru, které vypadají jako náhradní kazeta.

Kazeta je vložena do glukometru Accu-Chek Mobile a může být použita dlouhou dobu. Takový systém usnadňuje život lidí trpících cukrovkou, nevyžaduje použití kódovací desky. Také nemusíte měnit zkušební proužky po dokončení analýzy.

Výhody používání Accu-Chek Mobile

Uživatelé identifikují několik hlavních výhod, které má glukometr:

  1. Neobvyklá nová technologie umožňuje zařízení dlouhou dobu bez změny zkušebních proužků.
  2. Speciální páska z testovacích polí umožňuje provádět až padesát měření;
  3. Jedná se o pohodlný měřicí přístroj tři v jednom. V případě glukometru je zahrnuto nejen samotné zařízení, ale také perforovací zařízení, jakož i zkušební kazeta pro provádění krevních testů pro hodnoty glukózy;
  4. Zařízení je schopné přenášet získávání výzkumných dat do osobního počítače bez instalace jakéhokoli softwaru;
  5. Pohodlný displej s jasnými a jasnými symboly umožňuje používat zařízení pro seniory i pro zrakově postižené;
  6. Zařízení má jasné ovládání a pohodlné menu v ruštině;
  7. Pro testování a získání výsledků analýzy trvá pouze 5 sekund;
  8. Jedná se o velmi přesný nástroj, jehož výsledky jsou téměř identické s ukazateli. Získané v laboratorních podmínkách;
  9. Cena přístroje je pro každého uživatele dostačující.

Technické parametry měřidla

Akku-Chek Mobile je kompaktní zařízení, které kombinuje několik funkcí najednou. Zařízení má vestavěné pero-piercing zařízení, které má buben pro šest lancetů. V případě potřeby lze rukojeť oddělit od těla.

Pacient, který používá mikro USB kabel, se může připojit k počítači, vytisknout přijaté údaje a vizuálně předvést výsledky ošetřujícímu lékaři.

Zařízení nevyžaduje kódování. Přístroj umožňuje uložit poslední 2 000 měření, které udávají datum a čas analýzy, a také umožňuje nastavit značky indikující dobu měření - před nebo po jídle. Včetně statistiky pro týden, dva týdny, měsíc a tři měsíce.

  • Doba k provedení krevní zkoušky trvá ne více než pět sekund;
  • Pro analýzu je zapotřebí pouze 0,3 μl krve, což se rovná jedné kapce;
  • Přístroj automaticky zapamatuje posledních 2000 měření, které udávají čas a datum odběru vzorků krve;
  • Zařízení může v případě potřeby provádět průměrný výpočet údajů za týden, dva týdny, měsíc a tři měsíce;
  • Pacient má příležitost oslavovat. Při měření - před nebo po jídle;
  • Na přístroji můžete nastavit připomenutí, které bude znamenat potřebu analýzy po hodině, půl, dvou nebo třech hodinách;
  • Budík umožňuje konfigurovat až sedm jednotlivých připomenutí po celý den;
  • Pacient může sám nastavit potřebný rozsah měření. Se zvýšením nebo snížením standardu přístroj signalizuje speciální signál;
  • Rozměry zařízení jsou 121h63h20 mm s nainstalovaným piercingovým perem. Hmotnost nejvýše 129 gramů;
  • Jako baterii se používají dvě baterie AAA 1,5 V, LR03, AM 4 nebo Micro.

Takové zařízení Akku-Chek Mobile umožňuje provádět často a bezbolestně krevní test. Extrahování krve z prstu s lehkou depresí. Pokud zkušební kazeta vyprší, přístroj nahlásí signál se signálem. To znamená, že přístroj patří do kategorie - glukometr bez testovacích proužků.

Podobně se pacient dozví, že v určitém časovém období dojde k ukončení nabíjení baterie. Prvky výkonu jsou obvykle dost pro provedení 500 měření. Cena za zařízení nepřesahuje náklady na analogové zařízení od této společnosti.

Jak používat měřidlo

Před provedením analýzy si důkladně umyjte ruce mýdlem, otřete je čistým utěrkem a nasaďte gumové rukavice. Špinavé ruce mohou způsobit nesprávné měření.

Prst, z něhož bude plot tvořen, by měl být ošetřen roztokem obsahujícím alkohol a jemně masírován, aby se zlepšil krevní oběh.

Je nutné otevřít pojistku na měřiči a provést punkci na prst. Potom by mělo být zařízení přeneseno na prst a namočte výslednou kapku krve.

V žádném případě nemůže být studie provedena, jestliže se krev rozšířila nebo byla rozmazána, což by zkreslilo analýzu na hladinu cukru v krvi. Přístroj by měl být okamžitě přivolán, protože se provádí punkce, takže krev nemá čas na zahusťování.

Po zobrazení výsledků testu je nutné pojistku uzavřít.

Pokyny pro použití měřiče Accu Chek Active (Accu Chek Active)

Průběh diabetu závisí přímo na hladině glukózy v krvi. Nadměrné množství nebo jeho nedostatek jsou nebezpečné pro osoby, které trpí touto chorobou, protože mohou způsobit různé komplikace, včetně útočného úkazu.

Pro kontrolu glykémie, stejně jako výběr další taktiky pro pacienta stačí koupit speciální zdravotnický prostředek - glukometr.

Populární model u diabetických pacientů je zařízení Accu Chek Active.

Vlastnosti a výhody měřiče

Přístroj je vhodný pro denní sledování glykémie.

  • K měření hladiny glukózy je zapotřebí asi 2 μl krve (asi 1 kapka). O nedostatečném množství zkoumaného materiálu je přístroj upozorněn zvláštním zvukovým signálem, což znamená nutnost opakovaného měření po výměně testovacího proužku;
  • přístroj vám umožňuje měřit hladinu glukózy, která může být v rozmezí 0,6-33,3 mmol / l;
  • v balení s proužky pro měřidlo je zvláštní štítek s označením, který má identické třímístné číslo na štítku krabice. Měření hodnoty cukru na nástroji nebude možné, pokud kódování číslic neodpovídá. Vylepšené modely již nevyžadují kódování, takže při nákupu zkušebních proužků může být aktivační čip v obalu bezpečně odstraněn;
  • přístroj se po instalaci pásky automaticky zapne za předpokladu, že kódovací deska z nového balení je již vložena do glukometru;
  • Glukometr je vybaven displejem z tekutých krystalů s 96 segmenty;
  • po každém měření k výsledku můžete přidat poznámku o okolnostech, které ovlivnily hodnotu glukózy, pomocí speciální funkce. Za tímto účelem stačí vybrat příslušné označení v nabídce přístroje, například před jídlem nebo po jídle nebo označením zvláštního případu (fyzická aktivita, neplánované občerstvení);
  • podmínky ukládání teploty bez baterie jsou od -25 do +70 ° C a výkonový prvek od -20 do +50 ° C;
  • Vlhkost povolená při provozu zařízení by neměla přesáhnout 85%;
  • Měření by neměla být prováděna na místech, které přesahují nadmořskou výšku o více než 4000 metrů.
  • Vestavěná paměť může uložit až 500 měření, které lze třídit tak, aby získala průměrnou hodnotu glukózy po dobu jednoho týdne, 14 dní, měsíce a čtvrtiny;
  • data získaná jako výsledek studií glykémie mohou být přenášena do osobního počítače pomocí speciálního portu USB. U starších modelů GC pro tento účel je nainstalován pouze infračervený port, není k dispozici žádný konektor USB;
  • výsledky studie po analýze jsou viditelné na obrazovce přístroje po 5 sekundách;
  • Chcete-li provádět měření, nemusíte stisknout žádné tlačítko na zařízení;
  • Nové modely zařízení nevyžadují kódování;
  • obrazovka je vybavena speciálním osvětlením, které umožňuje pohodlné používání zařízení i pro osoby s omezenou zrakovou ostrostí;
  • indikátor baterie se zobrazí na obrazovce, což umožňuje, aby se neztrácel čas jeho výměny;
  • Měřič se po 30 sekundách automaticky vypne, pokud je v pohotovostním režimu;
  • Zařízení je vhodné nosit v sáčku díky malé hmotnosti (asi 50 g);

Zařízení je poměrně jednoduché, takže je úspěšně využíváno jak dospělými pacienty, tak i dětmi.

Dokončete zařízení

Zařízení obsahuje následující součásti:

  1. Měřič sám s jednou baterií.
  2. Zařízení Accu Chek Softclix používalo k proražení prstu a krev.
  3. 10 lancetů.
  4. 10 testovacích proužků.
  5. Pouzdro k přepravě potřebné pro přepravu zařízení.
  6. Kabel USB.
  7. Záruční list.
  8. Příručka pro použití glukometru a zařízení pro punkci prstu v ruštině.

Po vyplnění lístku prodávajícím je stanovena záruční lhůta 50 let.

Návod k použití

Proces měření cukru v krvi trvá několik fází:

  • příprava na výzkum;
  • získání krve;
  • měření hodnoty cukru.

Pravidla přípravy na studium:

  1. Umyjte mýdlem a vodou.
  2. Prsty by měly být předem roztaženy po masážních pohybech.
  3. Připravte měřící pás předem k glukometru. Pokud zařízení vyžaduje kódování, je nutné zkontrolovat dodržování kódu na aktivačním čipu číslem na páskovém balení.
  4. Nainstalujte lancet do zařízení Accu Chek Softclix a vyjměte ochranný kryt.
  5. Nastavte vhodnou hloubku průniku na aplikaci Softclix. Děti jen posunout regulátor na 1 krok a dospělý obvykle vyžaduje hloubku 3 jednotek.

Pravidla pro získání krev:

  1. Prst na rameni, z níž bude krvácet, by měla být ošetřena vatovou vatou namočenou v alkoholu.
  2. Aplikujte Accu Chek Softclix na prst nebo ušní lalůčku a stiskněte tlačítko označující sestup.
  3. Je nutné lehce stlačit oblast v blízkosti punkce, aby se dostala dostatečná množství krve.

Pravidla pro provádění analýzy:

  1. Nastavte připravený testovací proužek na glukometr.
  2. Dotkněte prst / ušní lalok s kapkou krve na zelené pole na pásu a počkejte na výsledek. Pokud není dostatek krve, uslyšíte příslušné zvukové upozornění.
  3. Pamatujte na hodnotu glukózy, která se zobrazí na displeji.
  4. V případě potřeby můžete označený indikátor označit.

Mělo by být zapamatováno, že měřené proužky, jejichž platnost skončila, nejsou vhodné pro analýzu, protože mohou způsobit nespolehlivé výsledky.

Synchronizace s počítačem a příslušenstvím

Zařízení má konektor USB, ke kterému je připojen kabel s konektorem Micro-B. Druhý konec kabelu musí být připojen k osobnímu počítači. Chcete-li synchronizovat data, potřebujete speciální software a výpočetní zařízení, které lze získat kontaktováním příslušného Informačního centra.

1. Displej 2. Tlačítka 3. Kryt optický senzor 5. Optický senzor 4 pro vedení pásu úchytky 6. kryt baterie 7. USB-port 8. kód deska 9. Prostor pro baterie 10. Údaje desku 11. Trubka pro zkušební proužky 12. Testovací proužek 13. Řídicí roztoky 14. Typový štítek 15. Baterie

Pro měřidlo je nutné neustále nakupovat takový spotřební materiál jako zkušební proužky a lancety.

Ceny balicích pásů a lancetů:

  • v balení proužků může být 50 nebo 100 kusů. Cena se pohybuje od 950 do 1700 rublů, v závislosti na jejich počtu v poli;
  • Lancety jsou k dispozici v množstvích 25 nebo 200 kusů. Jejich náklady se pohybují od 150 do 400 rublů na balíček.

Možné chyby a problémy

Pro správné fungování měřiče by měl být kontrolován kontrolním roztokem čisté glukózy. Lze ji zakoupit samostatně v každém obchodě s lékařským vybavením.

Kontrola měřiče je nutná v následujících situacích:

  • použití nového balení zkušebních proužků;
  • po čištění zařízení;
  • pokud jsou hodnoty na přístroji zkresleny.

Chcete-li zkontrolovat glukometr na měřicím pásu, neměli byste aplikovat krve, ale kontrolní roztok s nízkou nebo vysokou hladinou glukózy. Po zobrazení výsledku měření musí být porovnáván s počátečními indexy zobrazenými na válci z pásů.

Při práci s přístrojem se mohou vyskytnout následující chyby:

  • E5 (se znakem slunce). V tomto případě stačí odstranit displej ze slunečních paprsků. Pokud takový znak neexistuje, je zařízení vystaveno zvýšenému elektromagnetickému vlivu;
  • E1. Dojde k chybě, když je pás vložen nesprávně;
  • E2. Toto hlášení se objevuje při nízkých hodnotách glukózy (pod 0,6 mmol / l);
  • H1 - výsledek měření byl vyšší než 33 mmol / l;
  • EEE. Chyba znamená poruchu měřiče.

Uvedené chyby jsou nejčastěji zjištěny u pacientů. Pokud se vyskytnou další problémy, přečtěte si pokyny k zařízení.

Zpětná vazba uživatelů

Hodnocení pacientů, můžeme konstatovat, že Accu Chek Mobile zařízení je docela pohodlné a snadné použití, ale někteří říkají, že špatně koncipované technologie synchronizace s PC, jako jsou programy chybí v konfiguraci a muset hledat pro ně na internetu.

Zařízení používám déle než jeden rok. Ve srovnání s předchozími zařízeními tento glukometr vždycky mi dal správné hodnoty glukózy. Zvláště jsem několikrát zkontroloval moje ukazatele na zařízení s výsledky analýzy v polyklinice. Dcera mi pomohla vytvořit upomínku na měření, takže teď nezapomínám kontrolovat cukr včas. Tato funkce je velmi užitečná.

Svetlana, 51 let

Koupil jsem Akku Chek Active na doporučení lékaře. Zklamání pocítilo, jakmile se rozhodl přenést data do počítače. Musel jsem trávit čas najít a poté nainstalovat potřebné programy pro synchronizaci. Velmi nepříjemné. Neexistují žádné poznámky k ostatním funkcím přístroje: produkuje výsledek rychle a bez velkých chyb v obrázcích.

Video materiál s podrobným přehledem glukometru a pravidly jeho použití:

Souprava Accu Chek Active je velmi oblíbená, takže ji lze zakoupit téměř ve všech lékárnách (online nebo v maloobchodě), stejně jako ve speciálních prodejnách, která prodávají zdravotnické prostředky.

Malý a spolehlivý glukometr Accu Chek Performance

Diabetická choroba není v současné době léčena. Tato patologie, která se stává způsob života, ale v možnostech pacienta - omezit její progrese a minimalizovat příznaky, korekce léky kompenzovat výživy, fyzické aktivity, emocionální stav, atd.

To, že pacient sám mohl jasně pochopit jeho stav, spoléhat se nejen na subjektivní faktory, potřebujeme nějaké měřitelné, přesné a spolehlivé údaje. Tyto biochemické ukazatele krve, konkrétně - obsah glukózy v krvi. Analýza tohoto ukazatele může každý diabetik udělat doma pomocí jednoduchého přenosného zařízení.

Formulář pro kontrolu stavu zařízení

Moderní bioanalyzátor s atraktivními charakteristikami - často je to přesně tak, jak je prezentován glukometr Accucchek Performa. Má malé rozměry, vypadá jako mobilní telefon, přístroj je přesný a pohodlný. Takové zařízení aktivně využívají lékaři k otestování stavu pacientů. Široká aplikace Accu chek Performa získala i jako domácí analyzátor.

Výhody tohoto měřidla:

  • Kompaktnost;
  • Velká obrazovka s vysokým kontrastem;
  • Pen-piercing systém se systémem pro výběr hloubky punkce;
  • Označování údajů před jídlem nebo po jídle;
  • Snadné použití.

Automatické odpojení modulu gadget po jeho nepoužívání po dobu 2 minut se zařízení samo vypne. To pomáhá šetřit baterie zařízení, přispívá k jejich ekonomickým výdajům.

Připomíná majiteli, že je čas provést další studium. Uživatel může nastavit 4 výstražné pozice. Přístroj je také schopen varovat před hypoglykemickou krizí. Chcete-li to provést, musí zařízení zadat údaje, které lékař doporučil vám, a kdykoli analýza odhalí přesně tato data, technik zazní alarm.

Dokončete zařízení

Nákup jakéhokoli takového produktu, ujistěte se, i když nakupujete, zkontrolujte, zda je vše v krabici.

Ve výrobním závodě:

  • Přístroj samotný;
  • Originální testovací proužky s identifikátorem kódu;
  • Pen pro punkci kůže Accu check softclix;
  • Sterilní lancety;
  • Baterie;
  • Speciální kontrolní řešení s dvěma úrovněmi;
  • Kryt;
  • Uživatelská příručka.

Samozřejmě, pro většinu kupujícího je také důležitá cena kontroly Accra. Stojí to jinak: zařízení najdete na 1000 rublů a na 2300 rublů to není vždy jasné.. Ne tak levné budou náklady a pásky, velké balíky mohou stát více než samotné zařízení.

Jak používat zařízení

Toto zařízení vyžaduje předkódování. Nejprve vypněte analyzátor a otočte jej z obrazovky. Zadejte kódový prvek s číslem ve zvláštním slotu. Pokud již byl modul gadget použit, stačí jej odstranit vložením nového. Po každé změně uspořádání desky otevřete novou trubku indikátorových proužků.

Jak měřit hladinu cukru pomocí kontroly Accu?

  1. Umyjte si ruce. Nestříkejte je alkoholem - to pouze v případě, že si nemužete umýt ruce. Alkohol způsobuje, že kůže je hustší, a proto bude punkce bolestivá. A pokud řešení alkoholu stále nemá čas odpařit, údaje budou určitě podceňovány.
  2. Připravte piercingové pero.
  3. Vložte testovací proužek do přístroje. Porovnejte data na obrazovce s hodnotami uvedenými na pruhovaném barelu. Pokud se z nějakého důvodu kód nezobrazí, opakujte relaci.
  4. Připravte si prst, masírujte, propíchejte ho pero.
  5. Zvláštní žlutá zóna indikátoru na pásku se dotkne vzorku krve.
  6. Počkejte na výsledek, odstraňte testovací proužek.

Pokud je to nutné, můžete z alternativní zóny vzít krev.

Ale ne vždy jsou takové výsledky správně správné. Pokud vezmete krev z tohoto místa (například předloktí nebo dlaň), udělejte to jen na prázdný žaludek.

Vlastnosti testovacích proužků

Indikační pásky pro tento gadget jsou vyrobeny pomocí speciální technologie, která zaručuje komplexní ověření získaných informací v důsledku analýzy. Každá kapela má šest zlatých kontaktů a všechny jsou opravdu potřeba.

Kontakty na indikátorech:

  • Potřeba přizpůsobit se změnám v procentech vlhkosti;
  • Zajistěte přizpůsobení kolísání teplot;
  • Uspořádejte rychlou kontrolu činnosti pásky.
  • Dokáže kontrolovat dávkování krve pro analýzu;
  • Zajistěte integritu pásky.

Monitorování kontroly je povinné: zahrnuje řešení dvou úrovní, jedno s vysokým obsahem glukózy, druhé s nízkou hladinou.

Pokud jsou stanoveny nějaké pochybné údaje, tato řešení se jistě použijí jako kontrolní test.

Co je zařízení Accum check

Jedná se o další oblíbenou variantu, její název je: Accu check nano je velmi malý glukometr, který se pohodlně nosí i ve spojce nebo kabelce. K dnešnímu dni již toto zařízení, bohužel mnoho uživatelů, již není vydáno. A přesto v některých obchodech nebo lékárnách stále existuje Accu Chek Performa nano.

Výhody tohoto zařízení:

  • Skutečný design s nízkým klíčem;
  • Velká obrazovka s vysokou kvalitou obrazu a podsvícení dostatečného jasu;
  • Světlo a miniaturní;
  • Spolehlivost dat;
  • Víceúrovňové ověřování přijatých dat;
  • Přítomnost hlásičů a signálů;
  • Velké množství paměti - nejméně 500 posledních měření zůstává ve vestavěné paměti přístroje;
  • Dlouhodobá baterie - stačí na 2000 měření;
  • Možnost kontrolní kontroly.

Má tento analyzátor nevýhody? Samozřejmě, že to nemůže bez nich. Především je to skutečnost, že nalezení spotřebního materiálu pro gadget může být opravdovým problémem. Vzhledem k tomu, že více takových akku není vydáváno a pásky k němu nejsou produkovány ve stejných svazcích. Cena za zařízení se pohybuje od 1500 rublů na 2 000 rublů, v průběhu dnů akcií je možné koupit biologický analyzátor levnější.

Analýza v polyklinickém nebo domácím měření

Samozřejmě, že laboratorní analýza bude přesnější. Pokud jste však koupili dobrý nástroj, pak by rozdíl v parametrech dvou možností výzkumu neměl překročit 10%. Proto při nákupu glukometru se mnoho diabetiků docela rozumně rozhodne pro kontrolu přesnosti. Chcete-li to provést, proveďte krevní test na klinice a poté okamžitě poté, co opustíte lékaře, provedete další punkci punčkem z glukometru a měříte hladinu cukru pomocí přístroje. Výsledky je třeba porovnávat.

Jak správně provést krevní test na cukr:

  • Nejezte před odevzdáním 8-12 hodin;
  • Pokud chcete pít, měla by být pouze čistá pitná voda (bez cukru);
  • Alkohol nepije alespoň jeden den před analýzou;
  • Nepoužívejte kartáčování zubů v den testu;
  • Žvýkací gumu žvýkat v den testu.

Je nutné objasnit diagnózu v případě pochybných výsledků. To může být vyšetření glykovaného hemoglobinu. Tento test vám umožní zhodnotit koncentraci glukózy v krvi v předchozích třech měsících. Častěji se tato studie doporučuje pacientům, kteří podstoupili antidiabetickou léčbu. Poskytuje informace o účinnosti těchto činností.

Nejprve se hladina cukru v krvi měří na prázdném žaludku, po němž osoba pije roztok glukózy. Poté se cukr měří každou půlhodinu, lékaři sestavují plán, na jejím základě a vyvozují závěry o přítomnosti onemocnění.

Pokuste se test v klidu. To platí pro domácí měření.

Jakékoli poruchy mohou způsobit metabolické poruchy, což negativně ovlivní spolehlivost testu.

Zpětná vazba od vlastníka

Chcete-li si koupit formulář pro kontrolu Accu dnes, není to tak jednoduché, ale pokud jste viděli právě takové zařízení v obchodě nebo v lékárně, nebylo by zbytečné si předem přečíst recenze skutečných vlastníků. To může být užitečný návod. A pokud už máte glukometr, který aktivně používáte, nebuďte líní, abyste si sami mohli napsat recenzi - možná to někdo potřebuje.

Kontrola Accu Performa je populární zařízení, které dnes mnoho lidí ráda koupilo, ale stává se to obtížnějším způsobem každý den. Pokud je zařízení k prodeji, zkontrolujte zařízení, záruční list, okamžitě zakoupit sadu pásů.

Přesnost glukometrů.

  • krutý
  • 18. ledna 2010
  • 18:40

metr hladina glukózy v krvi byl kalibrován proti plazmě ukazuje výsledky Velké Británii o 12% vyšší, než glukometru byl kalibrován proti plné krve.

  • sue
  • 18. ledna 2010
  • 19:04

Nevím o tom.

  • core198612
  • 18. ledna 2010
  • 19:21

Ano, jak cítit měřidlo? V laboratořích měřených plazmou?

  • @@ 5shuttlecock33
  • 18. ledna 2010
  • 19:35

V laboratořích měříme celou krev!

Maria Krasnova, podívej se na pokyny pro pruhy, všechno je napsáno tam a na krabici je žlutý kruh, pokud jsou pásky na plazmě!

  • krutý
  • 18. ledna 2010
  • 20:56

Kluci, všichni naši glukometri pracují pouze s celou krví.

Ale část glukometrů je kalibrována pro plazma a část je OTKALIBROVana celkovou krví.

Jak říkají ve vaší laboratoři, NEZNÁME!

Pokud jste však zvyklí na normy pro celou krev a váš glukometr je kalibrován pro plazma, pak potřebujete svědectví tohoto glukometru děleno 1,12

Žluté kruhy nejsou všude kresleny.

Existují pásy, které byly původně kalibrovány pro plazma, ale žádné kruhy na nich nikdy nebyly namalovány!

Proto si pečlivě přečtěte pokyny.

  • krutý
  • 18. ledna 2010
  • 21:44

"SC plazmou" = "SC celkovou krví" × 1,11.

  • @@ 5shuttlecock33
  • 18. ledna 2010
  • 21:44

Vždycky jsem vynásobil výsledek závady o 11%. Součet je získán. Pak z rez-odečíst tuto částku)

  • sue
  • 18. ledna 2010
  • 21:49

je mnohem jednodušší rozdělit na 1,12.

Já sám jsem byl zmatený.

  • sue
  • 18. ledna 2010
  • 21:50

Boris pak určí 1,11 nebo 1,12

  • krutý
  • 18. ledna 2010
  • 21:50

Je lepší rozdělit na 1,12

  • @@ 5shuttlecock33
  • 18. ledna 2010
  • 21:54

Pokud je cukr např. 6,4 * 11% = 0,70. 6.4-0.7 = 5.7.

Takže ano, je lepší rozdělit na 1,12)

  • porosity199805
  • 18. ledna 2010
  • 22:42

Ano, na krabicích a sklenicích, i ikona je tak žlutá.

  • carboy
  • 30. ledna 2010
  • 14:39

Boris, máme UAN TACH ULTRA. A když ukáže 18, vím jistě, že je to 12. A nepotřebuji žádné výpočty. Pracuji v laboratoři a opakuji několikrát paralelně. Přístroj je přeceňován v geometrickém postupu. Přesně ukazuje pouze normální cukry. O ostatních nevím.

  • aurora48
  • 30. ledna 2010
  • 14:40

Ludmila! a ke mně ještě přítel řekl nebo řekl, na kterém Ultra - že tam je kapalina pro kontrolu chyby!

  • carboy
  • 30. ledna 2010
  • 14:47

K dispozici je kapalina. Nejde však o nepřesnost, ale o testování jeho (zařízení) výkonu. K dispozici je tabulka alokace z plazmy na jeden kus. Ale může být okamžitě vyhozen. Musíte projít paralelně a postavit si svůj vlastní stůl.

  • carboy
  • 30. ledna 2010
  • 14:57

A vy víte, že nyní v laboratoři, každý jde s jejich závadou - a. Kontrolují se paralelně a každý má stejnou zpětnou vazbu. Ostatní také rostou. Ale ne v takovém rozsahu. Obecně se k tomu můžete přizpůsobit. Stačí několikrát provádět několik paralelních měření. A vše bude jasné. To je rada těm, kteří mají ULTRA.

  • core198612
  • 30. ledna 2010
  • 15:14

Promiňte, ale jsou glukometry, které nelže? ))

V mé paměti nebylo jediné, které by ukázalo přesné výsledky.

  • carboy
  • 30. ledna 2010
  • 15:15
  • porosity199805
  • 30. ledna 2010
  • 19:34

Měli jsme inteligentní zařízení americké firmy Johnson a Johns. Smart Sken.

Dokonale jsem to ukázal. Podle plazmy.

Byl vyřazen z produkce.

Pravda a pruhy byly - oh-th co! Kupoval jsem pro mé výpovědi 5, 5 lety 998 rublů zaplacených za 50 kusů.

Ani nevím, kolik by to stálo nyní (

  • krutý
  • 30. ledna 2010
  • 19:52

Podle mého chápání je jedním z nejpřesnějších glukometr Optium Omega.

A obecně - nejpravděpodobnější jsou přístroje pracující na elektrochemickém principu.

  • 07 = zákonodárství65
  • 19. února 2010
  • 00:05

(přesunut ze starého tématu)

Lara # Teorie bez přestávky z praxe # Světlo

21. dubna 2009 v 22:41

Přístroj by měl být jednou zkontrolován - současně odebírat krev v laboratoři a stejnou kapku na glukometru. Obecně platí, že existuje standardní řešení. Zkontrolujte je. V každém případě se v různých laboratořích objeví rozdíly ve větší či menší míře. vše závisí na technikách a činidlech použitých ve studii.

21 dubna 2009 v 23:36

Zde jsem provedl experiment a přišel do laboratoře s různými glukometry. coincidence nebyla s jedním. Satelitně podhodnocený, van taich nadhodnocený, nejbližší věc byla drobná aktiva, opět to záleží na tom, zda si prsty potřísnete alkoholem nebo ne. to je věřil, zatímco alkohol na kůži index cukru m.b níže

na myšlence je nezbytné, aby pokožka byla suchá. a čisté

Lara # Teorie bez přestávky z praxe # Světlo

22. dubna 2009 v 4:01 hod

Zkontroloval jsem různé stroje. A nejdůstojnější věc byla nejistota. Předtím tam byl také inteligentní skener - Johnson a Johnson. Nyní na to se pásky dobře stávají drahé nebo drahé a přestávají dávat 3 roky.

22. dubna 2009 v 5:33 hod

To je považováno za přijatelné, odchylky v rámci normy + - 15% mezi odečty měřiče (kapilární krve nebo plazmy) a čtení z laboratoře na lačno hladina glukózy (žilní krve).

Řídicí roztok se doporučuje používat jednou měsíčně nebo častěji, pokud existuje podezření, že zařízení leží. Dodržujte dobu životnosti roztoku - je vhodná po dobu 3 měsíců po otevření lahve. Glukometr by měl být čistý (někdy může kapka krve unikat dovnitř, pod pásem a před ním může ležet.)

18. ledna 2010 v 20:30

Poté, co si koupil krabičku testovacích proužků STANOVENÍ IC, podívejte se, jestli líní číst návod, kreslit, zda existuje žluté prokládané kruh.

Pokud ano, pak je krev měřena plazmou, to znamená, že výsledek by měl být dělen 1,12!

Právě teď se v podstatě týká majitelů Accu-Chekov! To samo o sobě není kalibrováno!

A o Wantovi nevím!))

18. ledna 2010 v 22:35

znayu.Pro I One Touch Ultra.Rabotayu v laboratoři a zkoumal jeho délka a jeho převodní tabulka poperek.Dazhe sostavila.Tak to v rámci předpisů cukru ukazuje dokonale. Avšak čím vyšší je cukr, tím je vyšší v geometrickém vydaet.Pryamo progressii.Naprimer: laboratorní-7,0, závada-8,3, 9,0-lab, závada-11,0; laboratorní 12,0, glyuk- 1. srpna i.t.d.Videla svědectví glyuk.30,4.A ve skutečnosti (podle Lab-on) -19 !! Laboratory údaje tochnye.Delali cukr 3mya jiného sposobami.Vse skhodyatsya.A zde s glitch-ohmů. O druhém nemůžu nic říct.

18. ledna 2010 v 22:42

U mého přítele УанТач Уотра, stejný obrázek se cukry!

18. ledna 2010 v 23:25

Ano! Indikace pro 25 na měřiči se domnívají, že to není nutné! Jen v laboratoři!

  • pyrometrie
  • 6. května 2010
  • 16:52

KTERÝ GLUCK JE LEPŠÍ, PROSÍM, KTERÉ SE VZNIKUJÍ URGENT NADA KUPUJTE.

  • core198612
  • 6. května 2010
  • 21:01

Lene, jsem tady znovu.

Můžu porovnávat Satelitní + a UantTach Ultra Izy.

1. Opatření celkovou krev

2. Cena srovnatelná s kvalitou

3. Šikovně snadno ovladatelný

Výhody Uantach Ultra Izy:

1. Opatření za 5 sekund

2. Vyžaduje malou kapku krve, která je vtažena pásem

3. Samotný glukometr je ve srovnání se satelitem malý, 3-4krát

1. Měření 20 sec.

2. Malé zamochki s proužky - každý v samostatném balení, nikoliv ve zkumavce

Minuty UantTach Ultra Uzy:

1. Drahé pásky

2. Opatření plazmou je nutné překládat do pevného stavu, aby bylo dosaženo přesného výsledku

Je to všechno o základních aspektech a zbytek je design, kódování pro mě není důležité.

Budou se klást otázky, ptát se, není to v rozpacích, že vím)

  • sekretariát6485
  • 3. ledna 2012
  • 09:52

(přesunut ze starého tématu)

A já mám Akku Chek Active leží a neteří! Průměrně o 20%.

Někdy píše 26 a vnuk 17. Pak jsem velmi silně perekolalsya a gipovala půl dne ((((((

29 srp 2009 v 23:10 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Používám družici od data zjištění diabetu (jeden a půl roku), nikdy jsem lhal (pah pah pah)))), několikrát jsem se s laboratoří zkontroloval - všechno bylo stejné!

30. srpna 2009 do 0: 13 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Satelitní naprosto normální závada vykazuje velmi přesně, nekonečný počet případů, kdy porovnání udávaných s laboratoří na Dia střediska Siqueiros, a to-to opravdu věřím. Satelity bezpochyby i své stinné stránky, a dlouhá doba měření, a poměrně velká kapka krve, a dokonce i něco o maličkost, ale spolehlivost výsledků je poměrně vysoká, a náklady na testovacích proužků ve dvou nebo dokonce třikrát nižší než u cizích chyb. Možná někdo prostě neměl štěstí s konkrétním zařízením? Nebo měl „štěstí“, aby se seznámili s předchůdcem současného satelitu, který je již z výroby na delší dobu, takže se nějak lhal nestydatě. Předvídání možných otázek, řeknu, že existuje mnoho glukometrů různých výrobců a Satelit není nejhorší v přesnosti měření.

4 září 2009 v 13: 40 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Jen provedl experiment. Dnes jsem dostal 2 dávky glukózy od One Touch a Accu Chek Gow jako dárek. Cítím se báječný, ale než jsem šel spát, rozhodl jsem se měřit. Vezmu si Akku Chek Active (můj starý) - 13.1. Myslím, že se všechno stane, najednou cítíte pocity. Chystám se, ale. Rozhodl jsem se zkontrolovat (zvláště krev ještě nezastavila). Accuechek Go - 9.2. Už zajímavější. Nalezeno "převislé" Ascensia - 8.0. Samozřejmě, ukrytý zbrusu nový Wan Thach - 6,4. To je situace. Věřte po tom, lidi. přesněji - glukometry.

P.S. Rozhodla se, že se nezapadne, stále a někdy musíte věřit.

4 září 2009 v 22:58 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Kontroly Accu byly již "žité", a Uan Tach a Ascensia jsou zcela nové. Možná závisí na životnosti zařízení, ale v baterii Accu Checks, která je vyměněna.

4 září 2009 v 23: 22 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Existují naprosto nové akceky nelžeš. ale s časem začít. Myslím, že případ snímače, na kterém uložili))))))))

4 září 2009 v 23:28 | Upravit | Smazat | Odpovědět

V principu Actives je měřicí princip fotometrický, proto může začít ležet s časem, je stále viděn při nesprávných výsledcích v případě nedostatečného osvětlení, je docela citlivý na nízké teploty, elektrochemické závady jsou spolehlivější podle objednávky.

4 září 2009 v 23:49 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Takže v tomto pak celý bod, kdyby byl dobrý senzor, to by stálo dvakrát tak drahé. stacionární zařízení založená na tomto principu slouží 20 let a nelžeš.. osobo)))))))

4. září 2009 v 11:45 hod. | Upravit | Smazat | Odpovědět

Mám před krizí v domácím Ultra Easy Uantachevsky byl pobyudzhetnee Horizon, ale tepericha pruhy na nich bolestně stoupala v ceně a je nutné šetřit. = ((

5 září 2009 v 0:15 | Upravit | Smazat | Odpovědět

a ndrei Vasiliev

satelit má problém, jestliže je kapka malá, tenká vrstva na okně, jsou hodnoty sníženy, pokud je kapka na snímku, pak naopak.

5. září 2009 do 0:40 | Upravit | Smazat | Odpovědět

A lsur Vakhitov

Satelit podle norem zařízení potřebuje pouze vypočítat% chyby, má někde až 30% z toho, že přichází s vysokým obsahem cukrů čím vyšší, tím více leží

5 září 2009 v 0: 49 | Upravit | Smazat | Odpovědět

A Nessa-Baronessa Kostyuchenko

A mám Akku-check Go! Když jsem v nemocnici, pravidelně kontrolujem laboratoř - skoro se shoduje!

5. září 2009 v 13: 41 | Upravit | Smazat | Odpovědět

  • sekretariát6485
  • 3. ledna 2012
  • 09:54

(přesunut ze starého tématu)

Nedávno jsem koupil Akkuchek Active, protože mu dávají volné pruhy. Rozdíl v odečtech s mým Sattelite je 3,5 jednotek. Co věřit?

Upravil Maria Ru, dnes v 9:34.

Publikováno dne 15. listopadu 2009 | v 21:39 | Upravit | Odstranit | Odpovědět

Je třeba zkontrolovat v laboratoři! Navíc právě teď všechny kontroly Accu pro měření plazmy! To znamená, že výsledek musí být vyléčen 1.12! Pravdou je, když je na trubici namalován žlutý pruhovaný hrnek!

Publikováno dne 15. listopadu 2009 | v 21: 47 | Upravit | Smazat | Odpovědět

jedno dotykové ultra plazmové identity

Publikováno dne 15. listopadu 2009 v 23:04 | Upravit | Smazat | Odpovědět

A můj Satelit pracoval zpravidla půl roku a normálně začal rozdávat takový nesmysl. Zobrazí HA 0,6 mmol / l, pak se ujistím, že One Touch je 3,2 mmol / l. Nafig tyto ruské dřevěné spotřebiče! Vaughn One Touch pracuje pro mě už 6 let a nelže!

Publikováno dne: 16. listopadu 2009 v 7:36 | Editovat | Odstranit | Odpovědět

A rtem Sysoykin

Nic nafig! Jaké dřevo? Nic satelity neleže. Možná jste ho upustili, nebo to mohlo něco zlomit. Obraťte se na společnost ELTA nebo na lékárnu, kde byla zakoupena, a vyměníte se zdarma za novou. Satelity mají celoživotní záruku.

P.S. A na pruhy Uan Tacham jsou dvakrát dražší = (

Pokud budu koupit satelit měsíčně za 2300 rublů, pak by se dotek koupil minimálně 4800!

16. listopadu 2009 v 8:27 hod. | Upravit | Smazat | Odpovědět

A Nessa-Baronessa Kostyuchenko

Ty. Mnohokrát jsem spustil Akku Chek Gow, vseravno normálně funguje!

Publikováno dne: 16. listopadu 2009 v 9:26 | Editovat | Smazat | Odpovědět

všechna pravidla ukazují kromě družic. normálně se zobrazí pouze tehdy, když zelený proužek test přilne. a definuji akakus

8. ledna 2010 v 20: 05 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Kluci, kteří slyšeli o glukometru Longevita? Nedávno jsme se objevili v lékárnách. Je zajímavé, že cena je nízká, a co je nejdůležitější - pruhy levných, jednou a půlkrát levnější než Van Tach.

8 Jan 2010 v 23:37 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Mám Akku-Chek Performa. V nemocnici jsem porovnal: cukr - 4,5, ukazuje 6,3. Pak 4,1 - má 5,0. A s cukrem nad 8 se mýlilo asi 0,4.

A když ukazuje 2,1,. 3.6, zajímalo by mě, kolik opravdu.

9. ledna 2010 v 21:44 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Nelya Nigametzhanova - a výsledek rozdělíte o 1,12! Právě teď všechny Akku-eki opatření SC pro plazmu! Podívejte se na krabici a tubu - pokud je nakreslený oranžový nebo žlutý pruhovaný kruh, pak plazma!

9. ledna 2010 v 22:46 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Přesně. teď jsem četl instrukci: "Tyto testovací proužky jsou kalibrované pro krevní plazmu."

Už jsem si myslela, že si koupím nový glukometr :)

9. ledna 2010 v 23:50 | Upravit | Smazat | Odpovědět

Meryl SUGAR ZDE SOUČASNĚ po dobu tří glukometrů: satelitními POKAZAL- 11,9 MOTH.. AKU-CHEK GO-15.9, sekáček Check-in GENERAL 22.2. Nevím co přesně)))))))))))))?

4. února 2010 do 0: 43 | Upravit | Smazat | Odpovědět

A Nessa-Baronessa Kostyuchenko

Seryozha! Musíme jít do laboratoře a dát je pod kontrolu!

O Accu-Chek Go - výsledek by měl být dělen 1,12, jelikož právě teď je veškerá kontrola měřena plazmou!

4. února 2010 v 1:10 hod. | Upravit | Smazat | Odpovědět

B oris Khomchenko

Obecně nejcitlivější není dělení krevního cukru plazmou v 1.12 a zkoumání norem jako celku, ale prostě zvykněte na nové normy pro plazma.

4. února 2010 v 14:45 | Upravit | Smazat | Odpovědět

  • sekretariát6485
  • 3. ledna 2012
  • 09:54

(přesunut ze starého tématu)

Boris Khomchenko 13.dubna 2010 v 9:50 hod

Jaký je rozdíl mezi různými glukometry?

Pokud vezmeme v úvahu všechny glukomery představované v Rusku z technického hlediska, můžeme je rozdělit do několika typů, a to v závislosti na následujících faktorech:

Aplikovaná technologie měření

Fotometrie - pomocí fotočlánku zařízení určuje změnu barvy, která je úměrná obsahu glukózy ve vzorku krve, což je důsledkem chemické reakce enzymů testovacího proužku s glukózou ve zkoumaném krevním poklesu.

Amperometrická elektrochemie - přístroj měří sílu proudu generovaného během chemické reakce testovacího proužku a enzymů glukózy v testovaném vzorku krve v určitém čase (například Optium ™).

Coulometrická elektrochemie - přístroj měří celkový náboj elektronů uvolněných v průběhu chemické reakce enzymů testovacího proužku a glukózy v testovaném vzorku krve, který umožňuje získání spolehlivých výsledků za použití velmi malé kapky krve - technologie je patentována a je přítomen pouze v glukometrů FreeStyleTM

Použitým enzymem je hexokináza, glukóza oxidáza nebo glukóza dehydrogenasa

Elektrochemické testovací proužky obsahující enzym glukózooxidázu jsou citlivé na kyslík. Čím vyšší je hladina kyslíku (jako u arteriální krve), tím nižší je glykemický index podle metru.

Kyslík ovlivňuje výsledek glukometru tím, že se účastní elektrochemické reakce, ke které dochází v testovacím proužku. Během této reakce rozkládá glukóza oxidasa krevní glukózu a elektrony se přenášejí přes mediátor na elektrodu, čímž vzniká elektrický proud. Počet elektronů, které padnou na elektrodu, je přímo úměrný koncentraci glukózy v krvi a glukometr zobrazuje odpovídající obrázek na obrazovce.

Když je hladina kyslíku vyšší než v kapilární krvi, začne soutěžit s prostředníkem a "krade" elektrony. V důsledku toho do elektrody půjde méně elektronů a glykemický index bude nižší. Když je hladina kyslíku nižší než v kapilární krvi, nestačí zachytit elektrony. V důsledku toho do elektrody přejde více elektronů a glykemický index bude vyšší.

Testovací proužky obsahující glukózovou dehydrogenázu (FreeStyle ™) jako enzym nejsou tímto účinkem ovlivněny kyslíkem. Cyklus reakcí, ke kterým dochází za účasti glukóza dehydrogenázy, má řadu zvláštností, a proto kyslík zde neovlivňuje výsledek měření, jako v případě glukózooxidázy.

Kalibrace přístroje a testovacích proužků - v závislosti na tom dostanete výsledek, který odpovídá hodnotám plné krve nebo krevní plazmy,

Objem krve potřebný k dosažení výsledku je od 0,3 μl do 5 až 7 μl

Stupeň ochrany testovacích proužků od chyby pacienta při analýze a vlivu prostředí (teplota, vlhkost, ultrafialové záření atd.),

Možnost odběru vzorků krve nejen z prstu, ale také z jiných částí těla,

Sada dalších funkcí - paměť, výpočet průměrných hodnot, výměna baterií, podsvícení, možnost přenosu dat do počítače, instalace dalších zvukových signálů, připomenutí apod.

Veronika Zhitkova 13. dubna 2010 v 6:35 hod

Mám Akku Chek Active, ano, všiml jsem si nepřesnosti, ale po cukru 10, jakýkoli glukometr lehce nadhodnocený a čím vyšší je cukr v krvi, tím větší je chyba.

Polina * ЖвАчКа * Paraschuk 18.dubna 2010 v 8:29 hod

My OneTouch Ultra nadhodnocuje a podhodnocuje! Pokud to ukazuje 16 pak to znamená 13. Pokud 12 znamená 10. Pokud je 1,6 a pak 3,2! Tedy, tím vyšší je to čím je!

  • 871patent
  • 5. ledna 2012
  • 06:07

otřesné, mám spíše teoretickou otázku: „Píšete, že výsledek plazmy o 12% vyšší než v krvi, ale ve vzorci dané vámi, vystupoval multiplikátor 1,11 Jaký je ten důvod.?“

  • sekretariát6485
  • 5. ledna 2012
  • 08:46

Sergej, Boris už není ve skupině, protože je zakázán společným rozhodnutím vedení skupiny. Pokud máte zájem, můžete mu napsat v PM. Někteří účastníci opustili tuto skupinu a přestěhovali se do jiné skupiny, kterou nově vytvořili. Bylo příliš mnoho rozporů.

  • 871patent
  • 5. ledna 2012
  • 11:01
  • thomas
  • 5. dubna 2012
  • 23:42

4 krát, že jsem ležel v nemocnici, jsem si uvědomil jednu věc, glukometry je čistě jeden marketing na obalu říká, že „97% přesnost“ (akkuchek aktiv), v reálném světě není plný popis je v souladu s laboratoří, chyba ukazuje například 12, laboratoř říká 7 a tak dále, přesnost asi 50-60%, ale ne jako ne 90 +, každý napíše ještě pár, aby prodal více)))

  • pragmatism3989
  • 6. dubna 2012
  • 08:17

thomas, nepočítám se s přesností závad (jiné byly), odvodil jsem to špatně s nesprávností, srovnával jsem to s ostatními a laboratořem, z toho tancuji. Ale jak jinak? Například satelit + dolu leží na 1,7; Nanoformy na 0,3 v laboratoři. Když budu v nemocnici, pro krabici cukrovinek, s laboratorními asistenty, dosáhnu průměrné hodnoty. Někdy si koupím testy na určení cukru v moči (70-90 rublů.), Také možnost získat průměrné ukazatele

  • screened
  • 6. dubna 2012
  • 18:05

Laboratorní krevní glukózy metr a vypovídat z různých částí krovi.Pri vstupního faktoru uravnivaetsya.Krome všech věcí, za správnost experimentu je nezbytné, aby analýza v obou případech byla pořízena z jednoho vzorku krovi.Glyukometr dostatečně přesných a užitečnou věc.

  • taky
  • 6. dubna 2012
  • 19:17

Mám satelit plus a řeknu, že je plný červů.. Sahar 0.6 ukazuje, že se cítím dokonale dobře, že v laboratoři je vyšší a hodně!

  • screened
  • 6. dubna 2012
  • 20:12

Satelitní hozopalo paramount. Myslel jsem skutečné glukomery, a ne jejich domácí prototypy)))

  • taky
  • 6. dubna 2012
  • 22:29

průhledné proužky pro něco cenově dostupnějšího

  • screened
  • 7. dubna 2012
  • 00:05

příliš, a dobré o nich? Dělám bezplatnou distribuci těchto zařízení tak dlouho, dokud dítě neletěli divoké dekompensatsiey.A zařízení znázorněného normu.U sám měl problémy s financemi, a musel používat Satelitom.2 týdnu ideálně cukry a zdravotní stav není Velice, vzal jsem ji od soudruha Ultrusa a zkontroloval ho. Mohou existovat nových případů a tvární lidé, takže nebudu psát, co jsem ukázal normální apparat.Dazhe zohledňující všechny faktory a nejistoty ležet překročil všechny dopuchtimye normy.Tak že žádný kogda.Pust něco stalo a peníze není zcela, ale na obalu Accu-Chek, vždycky naydu.Da a doktor dává, i když Ultrus)))

  • taky
  • 7. dubna 2012
  • 17:22

pokud to bylo jen o balení (((((dokonce 2. Ale na mé pumpy potřebujete 7 tisíc za měsíc, vitamíny, léky + 5 tisíc více na pásky to je neskutečné.

  • screened
  • 7. dubna 2012
  • 17:23

Lily, řekni mi, jako kdybych neměla žádnou okázalost a můj diabetes mě netrpěl třicet let.

  • taky
  • 8. dubna 2012
  • 19:11

screened, znamená to, že váš příjem je mnohem vyšší než můj, co jiného můžete říct?

  • screened
  • 8. dubna 2012
  • 20:09

Nehrozíme, každý má vlastní představu o výši běžného příjmu

  • 2 ^ enid
  • 22. července 2012
  • 19:25

Pomozte někomu vybrat si glukometr, pozhalsta. Bylo mi diagnostikováno diagnóza asi před deseti dny, protože ani jeden z nich sám jsem se nepokusil. jako uctívané, takže jsou všechny nepřesné. Zkoušel někdo Bionime?

  • taky
  • 22. července 2012
  • 19:41

Byl jsem vložen glukózový senzor do diabetického centra. Tam, po dlouhou dobu pozorování, jsem dospěl k závěru, že ty nejlepší jsou příchutek nebo nano perforum, mají 100% shodu se senzorem.

  • pragmatism3989
  • 22. července 2012
  • 22:12

2 ^ enid a ochocheki a performa, stejně jako všichni ostatní, mohou mít chybu. Již jsem napsal v tématu, že jsem porovnal můj nano a satelit + s laboratoří: chyba je nano 0,2 a satelit 0.4. z možnosti získání zkušebních proužků. ale k chybě si zvyknout v procesu. ne velmi důležité, tyto 0,1-0,3 jednotek.

  • 2 ^ enid
  • 22. července 2012
  • 22:45

pragmatism3989, po přečtení všech výše uvedených témat, jsem přemýšlel, zda existují nějaké normální závady. jako například o VanTachu, bylo zde řečeno, že se chyba v nárůstu SC zvyšuje v geometrické progresi

Pod nano, myslíš si nakoka performa nano?

  • pragmatism3989
  • 23. července 2012
  • 09:32

2 ^ enid, ano, to je ono. Testovací proužky jsou jedním z nejdražších (900-1000r / 50pcs). mnoho zbytečných funkcí, ale opatření dobře a rychle

  • 2 ^ enid
  • 23. července 2012
  • 13:16

Lilia a Alexander, děkuji!

  • intoxicant197903
  • 1. září 2012
  • 15:27

Někdo používá měření glykémie iCheck. Má velkou chybu.

  • hemming199407
  • 1. září 2012
  • 15:53

Dítě má rád. Rovná se s laboratoří + 02. Nepovažuje to za velkou chybu.

  • intoxicant197903
  • 2. září 2012
  • 00:44

hemming199407, jste tento měřič koupili přes internet.

  • hemming199407
  • 2. září 2012
  • 13:23

Ano, koupil jsem přes internet 1,5 g zpět. V Petrohradě mají Boris Khomchenko

  • _orografické
  • 12. dubna 2013
  • 15:20

Nějaký závada způsobí chybu

10-15%. Čím vyšší je cukr, tím větší je chyba.

  • @ 1_caught9
  • 14. dubna 2013
  • 23:27

Užili rokem, kdy iChek, četby byli trochu jinak s Akuchek- aktiva, ale pak používá nyní přešel na satelitu +, vydaném 14 balíčků, všechny indikátory jsou také odlišné, kdo lže a nechápali, může někdo objasnit tyto body.

  • taky
  • 15. dubna 2013
  • 08:39

@ 1_caught9, satelit velmi výstřední stroj))) Mám ho kontrolovat při senzor šla příliš někdy lhal silno.Prosto ale ani kapka krve by měl být plynulý a pokles horosho.A další testovací proužek je třeba vložit před zařízení zapnuto

  • millet197806
  • 15. června 2013
  • 21:35

Řekni mi, jak vzít glukometr? Stejně jako Velká Británie a test je normální!)

  • core198612
  • 16. června 2013
  • 00:41

Stojí to za to. Určuje kvalitativně a rychle, pásy jsou levnější než pásky jiných výrobců. Navíc je na každé balení pásů připevněno 100 lancetů.

  • ^ armonk
  • 16. června 2013
  • 08:57

@@ 5shuttlecock33 a není snadné jen jednou vynásobit o 0,89

  • okuláru5 @ ^
  • 18. února 2014
  • 18:35

Accu-Chek Aviva Nano až dovolen.Udoben v oběhu krve, je nutné je malá, stačí funkce, minimální chyba v měření, v průměru 0,2 - 0,4 násobek vysoké náklady laboratornyh.Tolko pásy sběr razdrazhaet.V tam a satelitní Plus - strašná bytost, zapálená inženýrská myšlenka, leží bezbožná a chaotická.

  • taky
  • 18. února 2014
  • 18:42

eyepiece5 @ ^, můj satelit je přesný taky! Kontrola a více než jednou.

Více Článků O Diabetu

Klinická analýza k určení koncentrace cukru v krvi, je nutné určit pravidla nebo s poruchami metabolismu sacharidů, diagnózu diabetu a dalších patologických stavů. Takové vyšetření se doporučuje provádět pravidelně u osob, které jsou ohroženy, a ve věku nad 45 let.

Jak víte, cholesterol je důležitou složkou krve, bez níž je normální fungování orgánů a systémů nemožné. Se všemi výhodami této látky je její přebytek také velmi nežádoucí, spolu s nadměrným poklesem.

Dobrý den, milí čtenáři. Cukr je oxidovaná látka, která může zničit tkáně našeho těla. Kromě toho je médium s vysokým obsahem cukru extrémně příznivé pro vývoj mikroorganismů.